PHILIPS AVENT BABYCALL

Hverdagen blir lettere og “tryggere” med babycall 😀 

Da jentene var 2 mnd gammle kjøpte vi babycallen til Philips Avent etter å ha søkt på nettet etter hvilke babycall som var anbefalt og best i test. Søsteren min hadde babycallen til Philips Avent og hun kunne dokumentere med det vi hadde lest på nettet at denne babycallen var veldig bra, hun kunne virkelig anbefale oss den og skrøt av de forskjellige funksjonene den hadde. 

Vi kjøpte den som var på markedet da, og har brukt den ganske nøyaktig 3 mnd. Da ble jeg sponset med det nyeste versjonen av babycallen til Philips Avent fordi jeg var med i en podcastinnspillin sponset av Philips Avent. Vi har vært super fornøyd med den “gamle”! Den spiller behagelig musikk, med flere forskjellige låter, den viser temperatur, luftfuktighet, den har et behagelig svakt lys som har vært ypperlig for å kunne skimte babyene uten å måtte sku på noe lys om natten. Den skrur seg på når jenten gir fra seg lyder og da lyser den og gir en veldig klar lyd. Man kan også trykke på en knapp og snakke med jentene som ligger på rommet selv om man sitter i stuen, dette er kanskje mer effektivt til barn som er større. Jentene våre lært seg fort at musikken var beroligende og betydde at det nå var natta. De elsker rett og slett og ligge å lytte til musikken. Nå har jeg tenkt til å selge babycallen fordi vi ikke har bruk for to 🙂 Om du vil gjøre et kupp og kjøpe en nesten helt ny babycall til en rimligere penge er det bare å gi et pip. Ny pris er 1599,- og nå selger vi den for 1000,-  Kvitering følger med og alt i orginalpakken er med. Den er rett og slett så god som ny 😀

Nå har vi tatt i bruk den nye babycallen fra Philips Avent, det er jo så gøy med alt som er nytt. Den nye babycallen har blitt ny favoritt her i huset. Den har oppgradert seg med stjernehimmel i tillegg til alt den forrige hadde, og snuppene synes det er superstas og ligge å titte på himmelen mens de hører på musikk før de sovner, de bruker rundt 3-5 minutter før de sover ^^, Hihi. Så det er tydelig at den virker søvndyssende og beroligende. 


Jeg har fått flere spørsmål om hvor man får kjøpt denne babycallen, den skal finnes i blandt annet alle babyshop butikker, men den er helt ny, så det er ikke sikkert den har rukket å komme ut i alle butikker enda, men ettersom du ikke finner den så er den på vei 🙂

God natt 😀
 

Philips Avent

8 kommentarer
  1. Kan du ikke plis skrive litt om tiden du ble gravid:D? Hadde dere snakket noe om det? Hvorfor begynte du mistenke det? Hva følte du når du så pluss tegnet? Tiden når du ikke var 100% sikker at du var gravid,en trodde osv :D?

  2. kan du skrive litt om leggerutinene dine?når begynte du og få inn et fast sovemønster?veldig fin blogg du har 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg