11 måneder stor

Jeg kan bare ikke tro det, i dag er hun 11 måneder stor.

Det føles så helsprøtt hvordan man ser hvor store de bitte små har blitt, samtidig som man egentlig ikke har lagt merke til at de har blitt større. Men klærne i skaper skiftes stadig ut, og nye ting læres hele tiden. For hver dag som går skinner en helt spesiel personlighet mer og mer igjennom. Hun er ikke bare en hjelpeløs liten baby lengre, men et lite menneske som kan uttrykke seg og gjøre det tydelig hvem hun er.

Vilde solskinnsbolla, det er hvem hun er.

To ord har hun lært seg og si; “Hei” og “Hadet”. Ikke rart folk smiler når det lille menneske hilser til alle hun møter på sin vei, med fire tenner i et stort glis og to vinkene hender som følger med på kjøpet lokker hun fram smil på alle kanter. Om bare alle kunne vært litt mer som henne.

Jeg gjør i alle fall et stort forsøk hver dag, og jeg ser det virker, jo mer vi smiler, jo mer smiler livet rundt oss tilbake!

Tenk å bare være 11 måneder stor, og gjøre en så stor oppgave i livet – takk for at du lyser opp hverdagen min, takk for at du lyser opp dine søstres hverdag, din pappas hverdag, takk for at du planter smil om munnene på barna i barnehagen, på de ansatte i barnehagen og alle de tilfeldige vi møter på vår vei, om det er på butikken eller i et møte.

Du vet det antagelig ikke selv, men du gjør verden rundt deg til et litt bedre sted å være.

 Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg