Det er en måned igjen..

Jeg løftet på mobilen da jeg våknet denne morgen, den lyste i mot meg slik en iPhone gjør når man løfter den opp. På skjermen foran meg sto det: 07:13. Like under sto det: søndag 27. mai 

Det var opprinnelig klokken jeg var interessert i, men datoen for dagen fikk meg raskt distrahert fra hva klokken var. 

27. mail! Nøyaktig en måned igjen.. 

Tenkt at jeg har kommet meg hit – til den 36 svangerskapsuken. Det er helt fantastisk. Så ufattelig mange vonde uker det har vært, så ufattelig mange skremmende øyeblikk. For 21 uker siden knakk beina mine sammen under meg, mens blodet sildret nedover lårene mine og ned på gulvet under meg –  i det gynekologen antok min største skrekk – spontanabort. 

Men så sitter jeg her enda, med en kule som har vokst seg på størrelse med en basketball. Alle de ukene med smerter, blødninger, kontroller, frykt, og engstelse har lagt seg igjen som et mareritt jeg ikke helt klarer å fatte var virkelighet. 

Nå kan jeg bare se framover, og framtiden er nær. 4 uker igjen til termindatoen! Maks 6 uker igjen til jeg får møte det lille vesenet som lever inni meg. 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

7 kommentarer
  1. Kjære Stine. Gratulerer med snart fullgått svangerskap. Jeg har fulgt deg hele veien. Mitt svangerskap var ikke så tøft som det du har gått igjennom. Jeg hadde ikke migrene og kastet bare opp i 3 måneder. Men når det kommer til blødninger som kjenner jeg meg så godt igjen. Først det som alle trodde var en spontanabort fulgt av stadige tilbakevendende blødninger. Jeg var redd og engstelig, men alt gikk bra og gutten er det ikke noe feil på. Og tenk, jeg gikk 10 dager over termin! Lykke til med resten av ventetiden.

  2. Jeg er så glad på dine vegene, at det har gått så bra. Kan ikke forestille meg hvordan det har vært, men at du er sterk, det har jeg virkelig skjønt 😊 masse lykke til i innspurten 👊🏻!

  3. Hei. Hvordan har det vært med migrenen under svangerskapet? Kan ikke huske at du har skrevet noe om noe anfall i svangerskapet. Lykke til videre😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg