Offisiet høygravid – fødebag med til Pippi Langstrømpe og Emil

Svangskapsuke: 34+5 – 40 dager til termin – jeg er offisielt høygravid 

Plutselig satt jeg her, i en hytte langt inn i en Svensk skog – 7 timer hjemmefra og offisielt høygravid. 

Min kjære og jeg hadde skuffet innsett at vi måtte bli hjemme denne helgen på grunn av det trøblete svangerskapet mitt. Turen til Astrid Lindgrens Verden er noe vi begge har gledet oss veldig til. Det er over 20 år siden jeg var her, og det er helt magisk å kunne ta med barna og vise de fram det vi vokste opp med. Både igjennom historiene og filmene, men nå også til selve plassen Emil og Ida, og Pippi, Annika og Tommy bor. 

Barna skulle uansett få reise, for vi er på tur med familien min, så de hadde nok ikke rukket å savne oss. 

“Friskemeldt” for tre uker siden
For nøyaktig 3 uker siden fikk jeg den beste beskjeden jeg har fått i hele dette svangerskapet. “Nå kommer alt til å gå bra!”. Morkaken som har vært hovedproblemet under dette svangerskapet hadde ikke lengre noen risikoer knyttet til seg, og livmorhalsen som begynte å forkorte seg hadde stabilisert seg. Siden det da bare var igjen to uker til jeg var kommet så langt i svangerskapet av de ikke lengre ville forsøkt å stoppe en prematur fødsel – var jeg “good to go!”

Lettest når alt egentlig er tyngst 
Dette svangerskapet har på mange måter vært helt surrealistisk – nesten så fjernt at jeg ikke helt begriper at jeg har gått i mellom alt dette. Det har vært et tøft svangerskap, men nå som magen virkelig begynner å få en god vekt, nå som føttene og henda har hovnet opp og jeg halter rundt i kjipp-kjappere, ja NÅ er graviditeten min på topp! Dagene flyyr og jeg nyter det. 

Fødebagen er med til Sverige 
Det var for tre uker siden at vi bestemte oss for at om formen fremdeles var fin den uken vi skulle reise til Sverige, så skulle vi bli med. Jeg har jo nå en følelse av at lille gull i magen kommer til å bli værende til over terminen etter at vi har vært så redd for å miste henne så alt for tidlig. Meeen, jeg turte allikvel ikke å reise uten å pakke med noen store truser, og noen bitte små klær, samt graviditetspapirene. 

I helgen venter Villa Villekulla og Lønneberget på oss, og jeg GLEDER meg til å nyte en helg med familien min <3 

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

 

4 kommentarer
  1. Var der i fjor, Gud så flott det var(for mej og faren som har vokst opp med dette, ongene var ikke interessert i det😂)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg