3 måneder igjen…

27. juni har jeg termindato, det er tre måneder igjen.. 

Kroppen begynner å kjenne godt på den ekstra belastningen det er å bære fram et barn. Ryggen har begynt å verke, og pusten har blitt tyngre, spesielt når jeg bøyer meg godt fram for å tre på meg sokkene om morgen, eller tre over strikken på barnas vinterstøvler. Det gulpes galle, og halsen er sår etter halsbrann – alt sammen ville vært ganske irriterende, hadde det ikke vært for at jeg er så uendelig takknemlig for å være her jeg er i dag – 3 måneders ventetid igjen før vi får møte vårt tredje barn. 

Så spennende, samtidig litt skummelt

At det alt har gått tre måneder siden de dramatiske blødningsukene begynte, er nesten ikke til å tro. Det var 7 forferdelig lange uker, der de fleste ble tilbrakt på sofaen med smerter og bekymring. I en måned nå har jeg vært blødningsfri, og de eneste plagene har vært av de normale graviditetsplagene – hvilket ikke er sammenlignbart med de to første månedene av dette året. 

Jeg har gjort mitt første kjøp til mini i magen, et bruktkjøp som jeg driver å pusser opp – så akkurat nå føler jeg at livet leker igjen 


Et mirakel vokser til

video:uke til 27

Termindato: 27. juni 2018 ♥  

Svangerskapsstatus: Graviditetsuke 28 (27 + 2), 67,5 % av graviditeten er passert

Babyen: Jenta vår er ca 34 cm lang, og veier i overkant av 1 kg. 

Liv i magen: Det er masse liv og røre nede i magen, og spesielt når jeg er sliten og har lyst til å legge meg ned for å slappe av litt. 

Kjønn på baby: Jente

Nattesøvnen: Drømmefylt 

Graviditetshumør: Takknemlig

Vektøkning: 11 kg 

Neste kontroll: Ny kontroll på sykehuset til uken, vekstsjekk av lille på grunn av unormal morkake, og livmorhalssjekk hos meg på grunn av tidlig åpning av livmorhals i første svangerskap. 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg