Drøm søtt

Da var bursdagen over, og de to små falt om på sengen uten så mye som et musepip til protest. For dem har dagen vært helt perfekt. 

Vi ba ikke inn gjester i dag, og sendte både barn i barnehage og på turn på kvelden, men det var etter deres ønsker, så hvorfor ødelegge den beste dagen i uken på masse ståhei? Jeg hentet riktignok tidligere i barnehagen, slik at vi kunne kose oss ute før middag og kakespising. Gaven fra oss var trampoline og at vi fikk oss hjørnet med uteleker.

Til morgen i dag måtte jeg sette av ekstra tid før barnehagen slik at vi kunne gå ut å heise flagget i flaggstangen. Samtidig fikk de øye på trampolinen, og hylte til i ren glede, før de spurte med bedende øyne om de kunne hoppe. 

I barnehagen ble de feiret på beste vis, og stote kunne de reise hjem fra barnehagen med bursdagskroner på hodet. Som både var lilla/rosa og med glitter på, slik de i går fortalte meg. 

På turning turner de rundt med sin beste venninne fra den gamle barnehagen, og da vi omsider kom hjem sto en av oldemødrene til jentene med gaver på trappen. 

Ingenting er som å se lykkelige barn! Og om en liten stund kan resten av familien komme og tilbringe en deilig dag med jentene, fremfor å presse inn for mange mennesker på de få timene etter middag til sengs.  

Hipp hipp hurra, for treåringene!


– Speiltvillingene på Facebook – 

26 kommentarer

Siste innlegg