Mitt alt

Hvor heldig er ikke jeg som har to sukkerklumper til døtre, hjerteknusere, kollegaer og sjefer. 
En verden uten dem er helt utenkelig, de er mitt alt

Sjefene bestemte at det var slutt på sofasitting klokken 12 i dag, da mente de det var tid for å gå ut. “Ta på djess?” spurte Olivia, men i dag var det verken behov for dress eller jakke. Det var så utrolig varmt, helt til skyene kom, riktignok. 

Jentene er oppslukt i blomster, snart bærer alle klærne de har flekker av løvetannsaft på seg. Det får bare være slik, for hvor glad blir ikke jeg av de mange blomsterbukettene de plukker. Og hver gang en bukett er plukket forteller de at jeg må finne en vase med vann. Jeg har vel aldri sett for meg at jeg skulle begynne å ha løvetann som bordpynt, men i dag er “ugress” den beste pynten i huset. For med den følger kjærligheten fra mine barn, mine solstråler. 

Shortsen til jentene er fra Virre Vapp, dere kan finne den HER, med rabattkoden: STINE får dere fremdeles fri frakt på det dere handler hos Virre Vapp, der i blant kolleksjonen min. 
Jakkene er fra Nameit, og skoene fra Kavat for de som lurer på det.  

Ha en fantastisk mandag skulle jeg til å si, men denne uken er kort. Så ha en fin tirsdag 😀

 

29 kommentarer
  1. Min mor brukte alltid å ta litt zalo på løvetann flekkene eller gressflekkene. Gikk bort hvær gang fra klærne. Fungerer best hvis du lar zaloen virke litt før man vasker klærne i vaskemaskinen. Bare ikke ha for mye på siden det skummer ganske mye

  2. For noen søte jenter du har! På disse bildene set jeg faktisk forskjell på de, men hvem er hvem? Synes det er litt gøy når du skriver navnene dems under bildet, slik at jeg kan gjette hvem det er 😀

  3. Så utolig søte de er disse jentene dine. Og blomster fra barnehånd er de fineste blomstene å pynte med hjemme på denne tiden av året

  4. Så skjønne jenter som plukker “blomster” til mammaen sin:) Jeg får stadig løvetannbuketter av to stolte smågutter. Mammaen er nok ikke like begeistret som de er, men jeg takker og bukker. Det er jo tanken som gjelder:)

  5. Så koselig å fine bilder av de nydelige å fine jentene dine,moro med bilder, fine minner å ta vare på.

  6. Du har noen utrolig skjønne jenter 🙂 Morro å følge deres hverdag og elsker bildene du legger ut både her og på instagram!
   Du er en dyktig fotograf og bildene blir så delikate 🙂
   Følger bloggen din med vemodighet, da jeg har ei jente som er akkurat like gammel som dine. Hun skulle egentlig hatt en liten søster sammen med seg i dag.. men hun er en liten engel nå, som ikke fikk se dagens lys dessverre!
   Derfor følger jeg bloggen din med et nysgjerrig blikk, på hvordan hverdagen min kanskje kunne vært.
   Mine var toeggede, men med tanke på hvor lik hun er storebroren sin så tror jeg de hadde sett eneggede ut, hehe!
   Drømmer meg bort i din verden veldig ofte! Og føler, som sikkert mange, at jeg kjenner deg litt 🙂
   Men mest av alt følger jeg deg fordi jeg digger det du skriver og deler med oss. Spesielt alt som har med søm å gjøre, da jeg selv liker å sy. Er ikke like kreativ som deg, så må “stjele” litt fra andre for å få inspirasjon til å lage noe.
   Og har fått mangt et tips fra deg 🙂 Blant annet laget jeg sidekanter til sprinkelsengen fra ditt innlegg og det ble så fint!
   Dette ble litt langt, men ville ta muligheten til å fortelle deg hvor mye bloggen din betyr for meg. Og disse flotte bildene var en fin anledning synes jeg!
   Gleder meg til å følge deg videre Stine, på veien din som journaliststudent. Kan tenke meg at innleggene bare kommer til å bli bedre og bedre etterhvert som du studerer! (hvis det er mulig, hihi)
   Takk for ærligheten, inspirasjonen, latteren og den fornøyelige lesingen du gir 🙂

  7. Mariann: Hei 🙂 Jeg har sett den, har bare ikke hatt tid til å sette meg ned å svar deg skikkelig, så derfor har den ikke blitt godkjent riktig enda. Det kommer, jeg vil bare ha tid til det <3

  8. okei, trodde kanskje jeg hadde skrevet noe som ikke var greit i innlegget og at det derfor ikke ble godkjent:/
   Men da skal jeg være tålmodig jeg 🙂

  9. Hei 🙂
   Så nydelige jenter du har !
   De vakreste blomsterbukettene kommer fra barna våre 🙂
   jeg pleier å ha en skål med vann og der flyter alle blomsterhodene rund, for enten er det bare hoder eller veldig små stilker 😉
   God uke ønskes deg! Nå er den jo straks slutt 😉

  10. Mariann: Jeg blir jo helt stum (eller jeg får helt skrivesperre) her jeg sitter.
   Det å skrive en blogg blir på mange måter litt ensomt sammenlignet med en jobb der man han kollegaer. Det er vanskelig å forstå at nærmere 10 000 er innom bloggen hver dag, det blir til slutt bare et tall.
   Men det å få en slik kommentar som du sender gjør at jeg virkelig forstår hva blogging engentlig handler om. Nettopp å kunne dele inspirasjon og glede med andre.

   Det gjør vondt å lese om tvillingen som ikke så dagens lys, selv lå jeg sammen med to mødre på nyfødt intensiv som opplevde det samme som deg. Jeg kan ikke en gang se for meg hvordan dette er, men jeg så sorgen blandet med gleden over å ha fått et barn hos de to mødrene på sykehuset. <3

   Sender en stooor klem, og nei jeg har ikke glemt deg 🙂
   Skal svare deg på mail med det samme.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg