VinterDrøm

Så alt for ofte skulle jeg ønske jeg hadde en fjernkontroll til livet. En fernkontroll som kunne stoppet tiden, satt verden i slow motion og noen gangen dempe lyden med ^^, Timene flyr av gårde, og nå er det jammen meg helg igjen. 

Jeg startet dagen klokken 7 med historieskriving, jeg rakk ikke bli ferdig før jentene våknet kl 9, da var det full fart med frokost og lek. Det hadde lagt seg 10 cm nysnø i natten, så jeg fant ut at vi bare måtte ta en liten tur ut. 

Jeg hadde lyst til å ta litt bilder av jentene med de nye hjemmestrikkede kåpene fra mormora si. Jeg øver og øver hver dag på å ta bedre og bedre bilder, og det skal sannelig sies at det at jentene blir mer og mer aktive gjør det en smule mer avangsert. Spesielt det å få de begge to inn i samme bilde 🙂 Jeg kan alt for lite om fotografering også, men jeg føler at jeg stadig gjør fremskritt ved å feile. 

 

Otilie til venstre med lys lue, Olivia til høyre med mørkere lue ^^, 

To små engler ♥


Klokken 12 kjørte jeg jentene til svigermor for å reise til stallen. Queen skulle få nye sko i dag, noe som ikke er av hennes favorittsituasjoner. Hun går barfot på bakbeina hele året utenom vintere som er som denne, is og holke så langt øyet kan se. Derfor synes jeg det er fint å være til stedet og hjelpe til. Dette var høyest nødvendig i dag da hun har et bein som er sykt og et bein som bærer preg av en gammel skade. Hohei, jeg skal si dere smeden ble både svett og forbanna. Men etter TO timer var hun skofin på alle fire, så nå venter vel en deilig regning i posten med tilleggsbetaling for timer, ødelagt arbeidstøy og slitasje. ! Hadde hun bare forstått at det var for hennes eget beste.. 

Så da gikk dagen, og plutselig er det kveld atter en gang. 

GOD HELG, mine trofaste og herlige lesere! 

50 kommentarer

Siste innlegg