Mest av alt; SÅ HIMLA FANTASTISK!

Hvor skal jeg begynne!?! Tja. Det er vel mange som vet det, men hvorfor ikke gjennfortelle litt.

Hei, jeg har hatt en tendens den siste tiden til å bli kalt speiltvillingene, vel det er altså ikke meg.
Jeg er jo Stine eller Tuss, Tussi, Tussi B(arnet) om du vil. Det er i hvertfall det familien min kaller meg og vennene mine. Men jeg er faktisk mer enn det. Jeg er også kjæresten, kjære eller kjerringa. Men best av alt liker jeg tittelen MAMMA eller Maaa-Maa-Maaa. 


Fotograf: Kamilla Weiglin / Barnas Bilder

Jeg bor med min fantastiske samboer på en nydelig gård med sol hele døgnet (i hvertfall så lenge solen har stått opp til den går ned og den ikke er dekket av skuffende skyer) Jeg har to barn, ikke bare hvilke som helst to barn, men mine to enestående speiltvillinger Otilie og Olivia. Jeg har hest, jeg har hund, jeg har to katter. Jeg har verdens beste venner, familie og svigerfamilie. Jeg er 23 år, selv om jeg stadig trur jeg er 21 år. Antakelig for det som har skjedd i mitt liv siden jeg var 21 har gått så fort, vært så spennende og givende at jeg helt har glemt tiden. 21 år gammel var jeg da to spirer vokste seg sterke i magen min. 

At jeg kunne ha bekymringsfulle tanker over hvordan jeg skulle takle to babyer på en og samme tid er nå forduftet. Hvordan skulle jeg ikke klart det, de er jo de flotteste jentene i verden. 


Fotograf: Kamilla Weiglin / Barnas Bilder

Å bli mamma er så mye mer enn en tittel. Det er omsorg, planlegging, våkennetter, vasking, skifting, matlaging, trøsting, penger. Mamma = det største ansvaret du noen gang vil påta deg. Det er til tider slitsomt, det er til tider krevende og frustrerende, men mest av alt er det så himla fantastisk. For blandt alt det som er slitsomt er det mer smil og latter enn du har opplevd tidligere. Å kjenne på sin kjærlighet til sine barn er så intens at den nesten gjør vondt, ja faktisk så gjør det litt vondt. For når man elsker noe så høyt man ikke trudde man var i stand til å elske så er den største bivirkningen at man hver dag vil kjenne på frykten over å miste dem, bare det å se sine barn slå seg til tårer stikker godt inn i hjerterota.


Fotograf: Kamilla Weiglin / Barnas Bilder

Og på den andre siden, et smil gjør deg lykkligere enn en million kroner rett i håden, en ny milepæl gjør deg stoltere enn hanen som galer.
Hver eneste dag fyller to solståler meg opp til randen med energi til å takle alt. Det idiotiske spørsmålet “er det ikke slitsomt med tvillinger” kan dere spare meg for, synes du det er slitsomt med et barn av gangen? Eller klarer du å hente frem flere gleder enn negative hendelser i løpet av dagen? Det gjør i hvertfall jeg. Hva gjør et smil med deg? Et smil til meg gjør meg et hakk gladere, ikke rart jeg smiler så mye. 

Vi mennesker suger til oss det andre gir oss, kosentrer deg om de som gir deg glede i livet – du vil få det så godt med deg selv. 


Fotograf: Kamilla Weiglin / Barnas Bilder

You and me, babies! I love you to the moon and back again <3 

 

Følg oss på Facebook  og Instagram

#mamma #mammablogg 

14 kommentarer
  1. Koselig innlegg og supersøte bilder 😀 Er så gøy å følge med deg og alt det kreative du finner på! Fascinert over hvordan du har tid til alt, altså, hehe!

  2. Nydelige jenter du har:) Noe triks du bruker for å få de til å sove lenge? Jenta mi på 16 mnd er oppe kl 06 hver dag, noen ganger før, hehe;) Liker bloggen din veldig godt, men hvorfor så irritert for at folk spør om det er slitsomt med tvillinger? Skjønner at du kan bli lei, men som du skriver selv så lurte du jo på hvordan det skulle gå med to. Du vet jo nå hvordan det er, men for oss med bare ett barn som synes det kan være slitsomt, så er det kanskje ikke så rart folk lurer:)
   Veldig fascinert over alt du syr og lager. Du er em stor inspirasjon. Nå står symaskin på ønskelista til bursdagen;)

  3. Så flotte bilder! Jeg tror nok spørsmålet “er det ikke slitsomt med to?” kommer at man nettopp har gjort seg erfaringen med at det ER slitsom med “bare” en om gangen. Tror nok det ligger litt beundring i det spørsmålet, litt sånn “hvordan klarer du det?”. 🙂 Men skjønner at du kan bli lei spørsmålet, og jentene dine er skjønne!:)

  4. Du har en så utrolig flott og inspirerende blogg. Jentene dine er helt nydlige og jeg syns du virker som en fantastisk god mor, og ikke minst en veldig skjønn jente.

  5. Du nevner “er det ikke slitsomt med to” i veldig mange innlegg og jeg skjønner at du kanskje blir lei av det, men folk spør jo av nysgjerrighet eller av en slags omsorg, ikke for å gjøre deg opprørt. Jeg VET at jeg er FERDIG om kvelden og jeg har én gutt, selv om jeg klarer å hente frem flere gleder enn “sorg”, så kan jeg fortsatt føle meg helt nedbrutt på kveldene. Så folk tenker kanskje at to er mer slitsomt enn én, mens jeg tenker at det kanskje er en smule enklere, fordi da har de en lekekamerat i hverandre. Jeg er hoppeslott, lekekamerat, mamma, husmor, esel og klatrestativ.
   Nå sier jeg ikke av tvillingmødre har det superenkelt, men kanskje litt lettere på akkurat det punktet.
   Bare ikke bry deg mer om det spørsmålet. Du får det fordi folk ikke har tvillinger selv 🙂
   Ellers er det et veldig fint innlegg, selv om jeg ikke synes at alle dager er like rosenrøde 🙂

  6. Hei Stine! har fulgt bloggen din i et par måneder nå, men har ikke kommentert før 🙂 Vi bare si at du har en fantastisk blogg! Du er et kreativt menneske som inspirerer meg masse, kanskje fordi du har masse av de samme hobbyene som meg: hest, sying, matlaging, oppussing, og babyer (selv om jeg ikke har barn enda 😉 ) Du har en positiv blogg som utstråler så mye glede og energi, noe som jeg synes skiller din blogg fra mange andre blogger. Stå på! 😀

  7. For et fantastisk nydelig innlegg 🙂
   Jeg er så misunnelig på deg som har disse to skattene. Jeg er like gammel som deg og har i mange år ønsket meg barn, og nå er ønsket høyere enn noe annet. Må dessverre vente noen år til, så sambo blir klar, men det smelter hjertet mitt å se hvor flink du er 🙂
   <3

  8. Hei!
   Må bare si at jeg syns bloggen din er blitt utrolig bra! Har fulgt deg ganske lenge og har alltid likt bloggen din, men nå har den bare blitt bedre og bedre. Før var dette en blogg jeg bare tittet innom om jeg kjedet meg, men nå er det den første bloggen jeg går innpå og den eneste bloggen jeg bare mååå lese haha! Liker alle de kreative innleggene, har selv begynt å male litt møbler etter jeg har sett at du har malt, sydd og bygd. Jeg syns dette er en super blogg å lese, og jentene dine er bare dødsskjønne! Håper jeg blir en like flink mamma den gangen jeg får barn!
   Klem fra Cathrine, 22 år

  9. Herlig innlegg og nydelige bilder!! 🙂
   Men synes ikke “er det ikke slitsomt med tvillinger?” er et idiotisk spørsmål, for de fleste som har ett barn synes det er veldig slitsomt til tider, så ikke rart folk lurer på om det er slitsomt med to 🙂 jeg har en gutt på 16mnd som alltid har vært veldig mammadalt. Om jeg går på kjøkkenet og begynner med noe, er han rundt beina mine på under et minutt og vil opp. Selv om pappaen er i stua. Så jeg tipper at det kan være enklere med tvillinger på flere måter, de har hverandre å leke med og trenger ikke foreldrenes fulle oppmerksomhet til enhver tid 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg